Home

Wageningen University & Research wint de SustainaBul!

Op 28 mei 2021 werd de SustainaBul, dé duurzaamheidsranglijst voor het Nederlandse hoger onderwijs, uitgereikt tijdens de Groene Peper.

Na grondig onderzoek door 30 studenten vanuit heel Nederland is Wageningen University & Research (WUR) bovenaan de ranglijst geëindigd, gevolgd door Hogeschool Van Hall Larenstein en de Universiteit van Amsterdam.

Klik op de onderstaande knop om meer te lezen over de SustainaBul en de gehele uitslag te bekijken.

Studenten voor Morgen is een netwerk van meer dan 35 studentenorganisaties uit heel Nederland. Naast de Green Offices van de hoger onderwijsinstellingen, zijn er ook verschillende studieverenigingen bij ons aangesloten. Bekijk hier al onze lidorganisaties.

De Groene Peper is hét duurzaamheidsevenement voor het onderwijs van de toekomst. Dit jaar zal de Groene Peper plaatsvinden op 17, 18, 19 én 20 mei. Vier dagen vol met online sessies waarin je kennis en inspiratie opdoet, samenwerkt en mensen leert kennen die net zoals jij bezig zijn met duurzaamheid. Als afsluiting zal op vrijdag 20 mei onze SustainaBul-ranglijst van de meest duurzame hogeschool of universiteit van Nederland worden bekendgemaakt bij de host van dit jaar: de hogeschool van Amsterdam. Het volledige programma van de Groene Peper is binnenkort te vinden op de website! 

Je kunt je ook aanmelden voor de SustainaBul nieuwsbrief onderaan deze pagina.