Projecten

Projecten

Studenten voor Morgen organiseert een aantal projecten, waarvan meerdere elk jaar plaatsvinden.
Met deze projecten probeert Studenten voor Morgen duurzaamheid te integreren in het hoger onderwijs en het studentenleven.

De SustainaBul

De SustainaBul is dé jaarlijkse duurzaamheids ranglijst voor hogeronderwijs instellingen in Nederland. Hierbij worden onderwijs instellingen beoordeeld aan de hand van een vragenlijst verdeeld in de thema’s; duurzaamheid in het onderzoek, het onderwijs, de bedrijfsvoering en de integrale benadering. 

De Duurzame Introductie Tijd (DIT)

De duurzame introductie tijd (DIT) is een wedstrijd tussen introductieweek-commissies uit diverse steden. Introductieweken strijden om de award: ‘Meest duurzame introductieweek’. Het doel van de DIT is om aankomende studenten bewuster te maken over duurzaamheid.

DuurzameStudent.nl

 Duurzamestudent.nl is een online magazine voor en door studenten geschreven over duurzaamheid. Je vind er artikelen over sociale, economische en ecologische thema’s en de artikelen variëren van praktische tips tot aan complexe duurzaamheid thema’s. Wil je redacteur worden? Mail dan naar hoofdredacteur@studentenvoormorgen.nl.

De Groene Peper

 De Groene Peper is het duurzaamheidsevent voor het onderwijs. Het programma bestaat uit een hele week met online sessies en één dag op een fysieke locatie. Elk jaar vind tijdens de Groene Peper de uitreiking van de SustainaBul plaats. Dit event biedt de mogelijkheid om te netwerken, inspiratie op te doen en kennis uit te wisselen rondom duurzaamheid tussen mensen binnen het onderwijs.

Sustainability Career Event

 Het Sustainability Career Event is het nationale carrière evenement voor studenten en starters die op zoek zijn naar een duurzame stage of baan. Het is de plek waar talenten en toekomstige werkgevers elkaar op een laagdrempelige manier kunnen ontmoeten. Dit evenement organiseren wij jaarlijks samen met SustainableMotion. 

DuurzameStudies.nl

 DuurzameStudies.nl is een website waar je alle opleidingen over duurzaamheid kan vinden aan Nederlandse hogescholen en universiteiten. Hier kunnen studenten en scholieren hun groene bachelors, masters en associate degrees vinden die hen klaarstomen om een changemaker te worden.

Europalaan 400, 3526KS
Info@studentenvoormorgen.nl