Ons bestuur

 

 

Het dagelijkse bestuur van Studenten voor Morgen bestaat uit een team jonge, enthousiaste en duurzame studenten. Het bestuur wisselt elk jaar op 1 juli en heeft de verantwoordelijkheid voor alles wat er binnen Studenten voor Morgen gebeurt: projecten, financiën, ondersteuning van lidorganisaties, enzovoorts. Verder is het bestuur het gezicht van Studenten voor Morgen en proberen zij SvM zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Studenten voor Morgen wordt in het bestuursjaar 2023 – 2024 gerund door een bestuur van vier enthousiaste studenten:

Enrico Bosters | Voorzitter

Mijn naam is Enrico Bosters en ik zal de functie voorzitter bekleden binnen het bestuur van Studenten voor Morgen in het jaar 2023-2024! Ik ben een 22-jarige student aan de Fontys Hogeschool waar ik tot voor kort werd opgeleid tot docent bedrijfskunde en klassieke economie. Drie jaar lang heb ik me ingezet om Fontys te verbeteren door middel van studentenparticipatie en ik ben van plan om het Nederlandse hoger onderwijs te blijven verbeteren door invloed uit te oefenen op het duurzaamheidsbeleid bij Studenten voor Morgen.

 

Sophie van 't Leven | Secretaris

Hey allemaal, mijn naam is Sophie van ’t Leven en ik vervul dit jaar de functie secretaris binnen het Studenten voor Morgen bestuur van 2023/2024! Ik studeer Milieukunde op de HAS in Den Bosch en daarom leek het me erg leuk om mijn kennis uit te breiden bij Studenten voor Morgen. Naast mijn studie ben ik ook actief bij een studentenvereniging waar ik een plek in de duurzaamheidscommissie vul. Verder hockey ik graag en werk ik bij VVM netwerk van milieuprofessionals waar ik me bezig houd met communicatie/PR. Met zin kijk ik uit naar aankomend jaar, ik hoop jullie ook!

Lisa van den Dries | Penningmeester & Studentennetwerk

Hallo allemaal! Ik ben Lisa, ik ben 22 jaar en ik ben begonnen aan mijn master Ecologie aan de Radboud Universiteit. Het afgelopen jaar zat ik in het bestuur van AGREEn, een lidorganisatie van SvM. Ik ben bij het bestuur gekomen als student netwerk coördinator omdat ik het werk dat SvM doet super belangrijk en impact vol vind. Ik kijk ernaar uit om de lidorganisaties meer met elkaar te verbinden en een netwerk te creëren waarin ze van elkaar kunnen leren en samen kunnen groeien. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur (vooral met mijn hond) & verzorg ik mijn vele kamerplanten.

Ana Pandurević | PR en Communicatie

Hoi! Ik ben Ana, 23 jaar oud en ik ben bezig met mijn master International Development aan Wageningen University & Research. Tijdens mijn bachelor International Business ben ik erachter gekomen dat ik graag wil werken aan een duurzame toekomst. Daarom leek het mij erg leuk om deze kant van duurzaamheid en onderwijs te ontdekken via Studenten voor Morgen. De verandering begint bij ons, en ik kijk ernaar uit om mij in te zetten voor meer jongeren participatie, duurzaamheid & klimaat en natuurlijk ons hoger onderwijs een stukje groener maken. Naast mijn studie sport ik graag en hou ik van nieuwe plekken op onze mooie wereld ontdekken. Ik kijk met heel veel plezier uit naar komend jaar! 

     Neem een kijkje op deze pagina om te zien welke besturen ons voorgingen.

Info@studentenvoormorgen.nl
Europalaan 400, 3526KS Utrecht