Ons bestuur

Het dagelijkse bestuur van Studenten voor Morgen bestaat uit een team jonge, enthousiaste en duurzame studenten. Het bestuur wisselt elk jaar op 1 juli en heeft de verantwoordelijkheid voor alles wat er binnen Studenten voor Morgen gebeurt: projecten, financiën, ondersteuning van lidorganisaties, enzovoorts. Verder is het bestuur het gezicht van Studenten voor Morgen en proberen zij SvM zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Studenten voor Morgen wordt in het bestuursjaar 2022 – 2023 gerund door een bestuur van zes enthousiaste studenten:

Charlotte Mendes de León | Voorzitter

Mijn naam is Charlotte Mendes de León en ik zal de functie voorzitter bekleden binnen het bestuur van Studenten voor Morgen in het jaar 2022-2023! Ik kijk er naar uit om mijn opgedane kennis uit mijn studie politicologie en minor duurzaamheidsrecht in praktijk te brengen tijdens een bestuursjaar bij Studenten voor Morgen. Naast mijn studie in Leiden werk ik op middelbare scholen om docenten te ondersteunen waar nodig. Ook ben ik actief bij de studentenroeivereniging, waar ik fanatiek roei en uiteenlopend commissiewerk doe. Ik hoop snel kennis met jullie te maken en te kijken hoe we elkaar kunnen ondersteunen.

Bine Liem | Secretaris & Support Netwerkorganisaties

Hoi! Ik ben Bine (21), en op dit moment studeer ik Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Univerisity & Research. Naast mijn interesses in fitness, sport en voeding, ben ik ook veel bezig met duurzaamheid. Het is ook daarom dat ik mij aankomend jaar zal gaaninzetten als Secretaris en Support Netwerkorganisaties bij het nieuwe bestuur van Studenten voor Morgen. Ik heb super veel zin in aankomend jaar, ik hoop jullie ook!

Floris de Boer | Penningmeester & Green Office Coordinator

Hi allemaal, ik ben Floris de Boer en komend jaar zal ik de plek van penningmeester & Green Office Coordinator innemen in het bestuur van Studenten voor Morgen. Ik heb net mijn tweede jaar van de bachelor Global sustainability afgerond. Ook volg ik de minor onderwijswetenschappen, de combinatie tussen onderwijs en duurzaamheid spreekt mij wel aan. Ik kijk uit naar komend jaar en ben ervan overtuigd dat wij met het nieuwe bestuur een mooi jaar gaan neerzetten. 

Penningmeester

Green Office Coordinator 

Luca Hegeman | PR en Communicatie

Hoi! Ik ben Luca Hegeman, een 22-jarige studente in Utrecht. Aankomend collegejaar mag ik met veel enthousiasme de functie van ‘public relations’ vervullen binnen het bestuur van ‘Studenten voor Morgen’. Ik heb heel veel zin om samen met mijn mede-bestuursleden er een mooi jaar van te maken en te werken naar een duurzamer hoger onderwijs. Ik ben van mening dat het begin van verandering vaak ligt bij de jongere generaties en het onderwijs. Daarom kijk ik er erg naar uit om te focussen op het mobiliseren van individuen en gemeenschappen om duurzaamheidskwesties in het hogeronderwijs aan te pakken. Daarnaast doe ik een master ‘organising social impact’ en hou ik ervan om buiten te zijn en te sporten. Afgelopen half jaar heb ik deze verlangens mogen vervullen met lange hikes in het natuurschoon van Noorwegen, aankomend jaar ga ik weer ‘gewoon’ hockeyen en zeilen.

Lukas de Ruiter | Studentennetwerk

Hierbij wil ik mij voorstellen als de nieuwe coördinator van het studentennetwerk van het SvM-bestuur van 2022/2023 en ik hoop dat jullie mij allemaal van harte welkom heten. Mijn naam is Lukas de Ruiter, ik ben 22 jaar en studeer Future Planet Studies aan de UvA, het traject: duurzaamheid en maatschappij. Naast mijn bachelor houd ik me graag praktisch bezig en heb dat gedurende twee bestuursjaren bij Students for Sustainability Amsterdam gedaan. Nu ga ik als coördinator Studentennetwerk mijn derde achtereenvolgende bestuursjaar in. Ik hoop mijn eerdere ervaringen als lidvereniging te gebruiken om jullie allemaal een warm en behulpzaam perspectief te bieden en wil jullie binnenkort allemaal spreken over hoe we het beste complementaire samenwerkingen in ons netwerk tot stand kunnen brengen. Werk samen aan een significante impact op het verduurzamen van het onderwijs en onze directe omgeving!

Veerle Voorsluijs | Hoger onderwijs

Ik ben Veerle, 21 jaar oud. Ik studeer rechten in Tilburg. Hier heb ik de minor duurzaamheid gedaan. Op die manier ben ik rechten en duurzaamheid gaan combineren. Ik ga met veel plezier de bestuursfunctie van hoger onderwijs op me nemen. Ik ben namelijk van mening dat onderwijs essentieel is voor een duurzame ontwikkeling. Daarom ben ik ervan overtuigd dat dit bestuursjaar een groot succes wordt!

     Neem een kijkje op deze pagina om te zien welke besturen ons voorgingen.

Info@studentenvoormorgen.nl
Europalaan 400, 3526KS Utrecht