Ons bestuur

Het dagelijkse bestuur van Studenten voor Morgen bestaat uit een team jonge, enthousiaste en duurzame studenten. Het bestuur wisselt elk jaar op 1 juli en heeft de verantwoordelijkheid voor alles wat er binnen Studenten voor Morgen gebeurt: projecten, financiën, ondersteuning van lidorganisaties, enzovoorts. Verder is het bestuur het gezicht van Studenten voor Morgen en proberen zij SvM zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Studenten voor Morgen wordt in het bestuursjaar 2020-2021 gerund door een bestuur van vier enthousiaste studenten:

Nikki Trip | Voorzitter | Masterstudent Global Business & Sustainability | Rotterdam
                            voorzitter@studentenvoormorgen.nl
Sophie Bakker | Secretaris & Vicevoorzitter | Bachelorstudent Liberal Arts & Sciences | Utrecht
                            secretaris@studentenvoormorgen.nl
Sacha Voet | Penningmeester & Studentennetwerk | Bachelorstudent Liberal Arts & Sciences | Maastricht
                            penningmeester@studentenvoormorgen.nl | studentennetwerk@studentenvoormorgen.nl
Emma van Rest | Bestuurslid PR | Masterstudent Sustainable Business & Innovation | Utrecht
                            pr@studentenvoormorgen.nl

Nikki Trip | Voorzitter

Ik ben Nikki Trip, 23 jaar oud, en dit bestuursjaar de voorzitter van Studenten voor Morgen. Na vijf jaar studeren in Maastricht (IB & University college Maastricht) is het tijd voor iets nieuws. In september begin ik aan de master Global Business & Sustainability in Rotterdam. Niet alleen vind ik dat een interessant onderwerp, maar ik zou ook echt een duurzaam (evenementen)bedrijf willen beginnen.

Naast mijn studie heb ik altijd gewerkt en ben ik actief bij mijn studenten- en studievereniging. Het geeft me energie om met een groep te werken die dezelfde interesses heeft, en zo samen een organisatie te ondersteunen en te laten groeien. Voor mijn laatste studiejaar ga ik nog één laatste en nieuwe uitdaging aan, namelijk bij Studenten voor Morgen. De ambities en doelen van Studenten voor Morgen overlappen met de mijne. Dit betreft verduurzaming, en dan specifiek in het hoger onderwijs, waar nog zo veel te winnen valt. Ik kijk er naar uit om onderdeel te zijn van deze organisatie en (verdere) synergie te creëren binnen en met dit mooie netwerk!

Nikki-2
Sophie

Sophie Bakker | Secretaris & Vicevoorzitter

Ik ben Sophie Bakker en ik ben komend jaar secretaris en vicevoorzitter van Studenten voor Morgen! Ik ben 21 jaar oud en ik woon en studeer in Utrecht. Dit jaar zal ik mijn bestuursfunctie bij Studenten voor Morgen combineren met het afronden van mijn bachelor Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit Utrecht. Dit is een brede studie waarbinnen ik veel vrijheid krijg om vakken te kiezen die aansluiten bij mijn interesses. Omdat ik altijd geïnteresseerd ben geweest in wereldwijde duurzaamheidsvraagstukken, heb ik ervoor gekozen om me te specialiseren in Duurzame Ontwikkeling. De vakken die ik volg gaan met name in op de maatschappelijke oorsprong van duurzaamheidsvraagstukken, de transformaties die nodig zijn om de samenleving te verduurzamen en op de (politieke) strategieën die hierbij komen kijken. Ik ben ervan overtuigd dat het komende jaar bij Studenten voor Morgen een perfecte kans is om mijn
kennis en ervaring op dit gebied uit te breiden!

Dan nog iets over mijzelf: ik houd van de zon, spelletjes, goede gesprekken, muziek, het strand,
wandeltochten en van mijn vrienden en familie. Ik geniet er enorm van om me in de natuur te
begeven en sta ik versteld van alle mooie plekken die er op de wereld te vinden zijn.

Sacha Voet | Penningmeester & Studentennetwerk

Ik ben Sacha Voet, 20 jaar oud, en dit bestuursjaar ben ik penningmeester en bestuurslid studentennetwerk bij Studenten voor Morgen. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de studie Liberal Arts & Sciences aan University College Maastricht, waar ik mij voornamelijk focus op internationale en duurzame ontwikkeling. Omdat duurzaamheid mijn grootste interesse heeft, ben ik op zoek gegaan naar een extra uitdaging, en zo ben ik bij Morgen terecht gekomen. Komend jaar zet ik mij samen met mijn bestuursgenoten in voor verduurzaming van het hoger onderwijs, en ik kijk er ontzettend naar uit om samen met mijn bestuursgenoten de organisatie verder te laten groeien en studenten te inspireren om duurzamer te leven!

Sacha2
Emma2

Emma van Rest | PR 

Mijn naam is Emma van Rest, en komend jaar zal ik de functie PR vervullen in het bestuur van Studenten voor Morgen. Ik ben nu 24 jaar oud en zit in het tweede jaar van de master Sustainable Business & Innovation aan de Universiteit Utrecht. Ik ben al een aantal jaar geïnteresseerd in duurzaamheidsproblematiek, en heb gekozen voor deze studie omdat ik denk dat er in het bedrijfsleven grote slagen gemaakt kunnen worden richting een duurzamere wereld.

Ook geloof ik dat de eerste stap naar duurzame ontwikkeling begint bij goed onderwijs, en daarom ben ik heel enthousiast om komend jaar als bestuurslid PR mee te werken aan betere integratie van duurzaamheid in het hoger onderwijs. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan borrelen, wandelen of koken met vrienden en familie. Ik heb erg veel zin in het komende jaar en hoop veel nieuwe dingen te leren!

Neem een kijkje op deze pagina om te zien welke besturen ons voorgingen.

Meer weten?
Neem contact met ons op