Sustainability Career Event

Sustainability Career Event

Het Sustainability Career Event is hét nationale carrière evenement voor studenten en starters waar duurzaamheid & business centraal staan! Het is een jaarlijks terugkerend evenement van Studenten voor Morgen in samenwerking met SustainableMotion. In onze netwerken zitten veel studenten, starters en young professionals die duurzaamheid en business willen verbinden. Het Sustainability Career Event is de plek bij uitstek waar deze talenten, met zowel technische als sociale achtergronden, bijeen komen om in contact te komen toekomstige werkgevers. Op 9 februari 2024 vind alweer de 13e editie plaats!

De voorgaande edities zijn elk door meer dan 900 studenten met een interesse in duurzaamheid en business bezocht. Deze talenten zijn afkomstig van meer dan 245 HBO & WO opleidingen uit heel Nederland. Bij deze unieke verzameling van technische en sociale opleidingen is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van het curriculum. Het zijn talenten die aan de slag willen met de uitdagingen van morgen!

Het programma

Het evenement biedt talenten en bedrijven op verschillende manieren de mogelijkheid om met elkaar in te contact te komen:

  • Gastsprekers van verschillende inspirerende organisaties geven de talenten hun perspectief op carrièremogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. 
  • Op de Bedrijvenmarkt komen talenten en toekomstige werkgevers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact.
  • De hele middag door vinden er workshoprondes plaats, waar bedrijven zichzelf presenteren en de talenten beter leren kennen.

Meer weten?

Honderden bedrijven zijn inmiddels op het carrière evenement in contact gekomen met het talent wat ze zoeken. Heb je als bedrijf interesse om deel te nemen aan het Sustainability Career Event of wil je als student op de hoogte blijven? Bekijk dan de website!

Info@studentenvoormorgen.nl
Europalaan 400, 3526KS