Inhousedagen

Aankomende inhousedag: Vandebron

Ben jij benieuwd hoe het is om bij Vandebron te werken? Op 14 juni organiseert Morgen samen met Vandebron een inhousedag zodat jij de sfeer bij dit duurzaam energieplatform kan proeven. Het belooft een leerzame en interactieve dag te worden, waarbij je kan ervaren of Vandebron als toekomstige werkgever bij je past.

Over Vandebron

Vandebron is een duurzaam energieplatform met een missie: Vandebron werkt toe naar een volledig duurzaam energienet, door alleen energie aan te bieden die écht groen is en lokaal is opgewekt. Als klant kies je zelf van welke bron je energie afneemt: zo weet je precies waar je goeie energie vandaan komt, en waar je geld naartoe gaat.

Programma

We starten met koffie en thee boven in de kantine van Vandebron. Hierna volgt een rondleiding door het kantoor en een presentatie over Vandebron. Vervolgens wordt de case ingeleid waar we in groepjes aan gaan werken. Elk groepje mag op het einde zijn resultaat pitchen, waarna er één winnend groepje is. We sluiten de dag af met een gezellige borrel op het dakterras (of binnen bij koud weer 🌧) vanaf 17:00u.

Aanmelden

Kan je niet wachten? Leuk! Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar inhouse@studentenvoormorgen.nl met daarin je gegevens en CV. Indien we veel aanmeldingen krijgen, vindt er een selectie plaats op basis van je CV, zodat we er een multidisciplinaire dag van kunnen maken. Aanmeldingsdeadline is 7 juni 12:00u! 
 

Morgen en inhousedagen

Omdat er vanuit bedrijven veel vraag is naar duurzame studenten en omdat studenten zelf ook op zoek zijn naar stageplekken en banen, organiseert Morgen in samenwerking met bedrijven  inhousedagen. Op deze manier biedt Morgen haar netwerk aan duurzame studenten interessante mogelijkheden, maar ook de partners van de organisatie profiteren, doordat zij toegang krijgen tot een netwerk dat vaak minder goed toegankelijk is voor bedrijven.

Deze inhousedagen zijn flexibel in te richten en zullen per geval verschillen. Het is de bedoeling dat Morgen als tussenpersoon dient, zodat de juiste groep studenten kan worden gekoppeld aan het juiste bedrijf (met bijvoorbeeld een specifieke doelgroep of casus).

Geïnteresseerde bedrijven of organisaties

Geïnteresseerde bedrijven of organisaties kunnen contact opnemen met de penningmeester van Morgen via penningmeester@studentenvoormorgen.nl. De mogelijkheden qua locatie, tijdstip en organisatie zijn erg flexibel. Zo is er de mogelijkheid om ons een dagdeel te laten organiseren, maar het is ook mogelijk dat wij alleen de groep studenten leveren en dat de organisatie van de inhousedag in handen is van het bedrijf of organisatie.

Geïnteresseerde studenten

Deze inhousedagen zullen toegankelijk zijn voor alle studenten, dus ook studenten die niet aangesloten zijn bij een lidorganisatie van Morgen. Als jij op de hoogte gehouden wilt blijven van de aankomende inhousedagen, volg Morgen dan op Facebook. Voor vragen kun je een mailtje sturen naar penningmeester@studentenvoormorgen.nl.  

Meer weten?
Neem contact met ons op