Inhousedagen

Inhousedagen

Omdat er vanuit bedrijven veel vraag is naar duurzame studenten en omdat studenten zelf ook op zoek zijn naar stageplekken en banen, is er vanuit Morgen besloten om inhouse dagen te organiseren. Zo biedt Morgen haar netwerk aan duurzame studenten interessante mogelijkheden, maar ook de partners van de organisatie profiteren, doordat zij toegang krijgen tot een netwerk dat vaak minder goed toegankelijk is voor bedrijven.

Deze inhouse dagen zijn flexibel in te richten en zullen per geval verschillen. Het is de bedoeling dat Morgen als tussenpersoon zal dienen, zodat de juiste groep studenten kan worden gekoppeld aan het juiste bedrijf (met bijvoorbeeld een specifieke doelgroep of casus).

Geïnteresseerde bedrijven of organisaties

Geïnteresseerde bedrijven of organisaties kunnen contact opnemen met de Penningmeester van Morgen via penningmeester@studentenvoormorgen.nl. De mogelijkheden qua locatie, tijdstip en organisatie zijn erg flexibel. Zo is er de mogelijkheid om ons een dagdeel te laten organiseren, maar het is ook mogelijk dat wij alleen de groep studenten leveren en dat de organisatie van de inhouse dag in handen is van het bedrijf of organisatie.

Geïnteresseerde studenten

Deze inhouse dagen zullen toegankelijk zijn voor alle studenten, dus ook studenten die niet aangesloten zijn bij een lid-organisatie van Morgen. Als jij op de hoogte gehouden wilt worden van de aankomende inhouse dagen of nog andere vragen hebt kun je een mailtje sturen naar penningmeester@studentenvoormorgen.nl.  

Meer weten?
Neem contact met ons op