Inhousedagen

Inhousedagen

Omdat er vanuit bedrijven veel vraag is naar duurzame studenten en omdat studenten zelf ook op zoek zijn naar stageplekken en banen, organiseert Studenten voor Morgen in samenwerking met bedrijven inhousedagen. Op deze manier biedt SvM haar netwerk aan duurzame studenten interessante mogelijkheden, maar ook de partners van de organisatie profiteren, doordat zij toegang krijgen tot een netwerk dat vaak minder goed toegankelijk is voor bedrijven.

Deze inhousedagen zijn flexibel in te richten en zullen per geval verschillen. Het is de bedoeling dat Studenten voor Morgen als tussenpersoon dient, zodat de juiste groep studenten kan worden gekoppeld aan het juiste bedrijf (met bijvoorbeeld een specifieke doelgroep of casus).

Geïnteresseerde bedrijven of organisaties

Geïnteresseerde bedrijven of organisaties kunnen contact opnemen met de penningmeester van Morgen via penningmeester@studentenvoormorgen.nl. De mogelijkheden qua locatie, tijdstip en organisatie zijn erg flexibel. Zo is er de mogelijkheid om ons een dagdeel te laten organiseren, maar het is ook mogelijk dat wij alleen de groep studenten leveren en dat de organisatie van de inhousedag in handen is van het bedrijf of organisatie.

Geïnteresseerde studenten

Deze inhousedagen zullen toegankelijk zijn voor alle studenten, dus ook studenten die niet aangesloten zijn bij een lidorganisatie van Studenten voor Morgen. Als jij op de hoogte gehouden wilt blijven van de aankomende inhousedagen, volg Studenten voor Morgen dan op Facebook. Voor vragen kun je een mailtje sturen naar penningmeester@studentenvoormorgen.nl.  

Meer weten?
Neem contact met ons op