Jaarverslagen

Beleid

Voor een organisatie als Morgen is het belangrijk dat het beleid voor elk jaar goed gecommuniceerd wordt, gezien de jaarlijkse bestuurswissel en de betrokkenheid van onze lid-organisaties. Morgen is een groeiende organisatie en heeft als doel om nog verder te groeien en daarbij het Hoger Onderwijs te verduurzamen. De jaarlijkse beleidsplannen geven daarbij een goed beeld van de speerpunten van de organisatie en de jaarlijkse uitdagingen. Om de transparantie te waarborgen zijn de beleidsplannen van de afgelopen twee jaar en van het huidige jaar hieronder in te vinden.

Financiële rapporten

Morgen heeft een rijk verleden. Ieder jaar weer worden er nieuwe activiteiten opgezet met als doel het stimuleren van duurzaamheid onder studenten en binnen de hoger onderwijssector. Daarom zijn de financiële jaarverslagen hier terug te vinden.

Rapporten 2014 t/m 2016

In de onderstaande links kunt u de financiële jaarverslagen van 2014 t/m 2016 online bekijken en/of downloaden als PDF-bestand.

  • Financieel Rapport 2016
  • Financieel Rapport 2015
  • Financieel Rapport 2014

ANBI-status

Morgen is een vereniging met ANBI-status. Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI’s) kunnen gebruikmaken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken, giften en de energiebelasting. Het RSIN-nummer van vereniging Morgen is 805730667. Contactgegevens kunt u vinden onder contact

Meer weten?
Neem contact met ons op