Uitgelicht

Uitgelicht

Terugblik Sustainability Career Event 2018

8 februari was het dan zo ver: de zevende editie van het Sustainability Career Event ging van start in Utrecht. De dag was een groot succes, met meer bezoekers en deelnemende bedrijven dan ooit tevoren! Veel bezoekers kwamen de dag in aanraking met potentiële nieuwe werkgevers. Benieuwd naar een impressie van de dag? Kijk hieronder de terugblik of lees het artikel dat Duurzame Student schreef over het evenement. Tot de volgende editie!

Gezocht: Posterpresentaties NDDHO

Voor de Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs (NDDHO) zijn we op zoek naar leuke, creatieve, innovatieve en vooral duurzame projecten, pilots of onderzoeken. Heb jij iets ondernomen of ga je iets ondernemen met duurzaamheid binnen jouw hogeronderwijsinstelling? Kom dan jouw project presenteren op 25 mei 2018 te Eindhoven. Thema van dit jaar is: NDDHO18: Duurzaam. Verbindend. Circulair. 

De vakjury kiest op basis van de posters en de presentatie tijdens de pitch-sessie een winnaar. Daarnaast krijgen alle deelnemers van NDDHO18 op 25 mei de gelegenheid hun stem uit te brengen op de beste poster(presentatie). De winnaars van zowel de jury-beoordeling als de publieksbeoordeling krijgen aan het eind van de dag een duurzame aanmoedigingsprijs. Ook worden posters online geplaatst op de website van NDDHO.

Lees jij dit en denk je; ik ben zoiets aan het ondernemen! Of ken je iemand die bezig is met een leuk project? Je kan jouw idee of project opgeven via e-mail: nddho@surfsara.nl  vóór 30 maart 2018. Meer informatie over de posterpresentaties kun je hier vinden.

Meer weten?
Neem contact met ons op