NieuwsVacature

Spring Talents

Spring Talents – Het platform voor een impactvolle carrière.Spring-Branding plaatje #1

Ben jij een Spring talent?

Er is een nieuw platform: Spring Talents! Het platform voor HBO/WO studenten en starters die de basis willen leggen voor een carrière met een positieve impact, waar duurzaamheid en business elkaar versterken. Spring in de nieuwe wereld! Ben jij student of starter en heb je interesse en ambitie in nieuwe business modellen, circulaire economie of duurzaamheid? Wil je aan de slag bij bedrijven waar deze thema’s een belangrijke rol spelen?
Drie mogelijkheden: Vacatures, Challenges & Selectie

  1. Vacatures
    Vind alle vacatures van bedrijven die naar jou op zoek zijn. Eén overzicht met alle stages, afstudeeropdrachten, traineeships en startersbanen in heel Nederland waar jij aan de slag kunt.
  2. Challenges
    Ontdek wat jouw bijdrage kan zijn in het bedrijfsleven tijdens diverse regionale, nationale en internationale business case competities. Ga de uitdaging aan en werk met een team aan echte vraagstukken.
  3. Selectie
    Ben je net afgestudeerd en vol ambitie? Geef je dan binnenkort op voor de talentpool en doe ervaring op binnen toonaangevende bedrijven. Leer een bedrijf echt kennen en laat zien wat jij in huis hebt.

Ga aan de slag

Wil je direct aan de slag bij bedrijven waar jij een verschil kunt maken? Ga naar onze website en blijf op de hoogte van de laatste vacatures en challenges. www.springtalents.nl

Spring Talents is een initiatief van SustainableMotion, MVO Nederland, De Groene zaak, Studenten voor Morgen en Het Groene Brein.