Vacature

Vacature: coördinator SustainaBul (24 uur per week)

Gezocht: coördinator SustainaBul (24 uur per week)

Landelijk studentennetwerk Studenten voor Morgen is op zoek naar de nieuwe coördinator voor dé ranglijst van Nederlandse universiteiten en hogescholen op het gebied van duurzaamheid: de SustainaBul! Ben jij ondernemend, gedreven om het hoger onderwijs te verduurzamen en ben je klaar voor een echte uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De SustainaBul is een initiatief van Studenten voor Morgen. Wij hebben als doel verduurzaming van het hoger onderwijs. Met studenten uit heel Nederland werken we aan het informeren van andere studenten rondom duurzaamheid en het organiseren van projecten op dit gebied. Ook zetten we ons in voor het verduurzamen van hogescholen en universiteiten zelf, waarbij de SustainaBul ons grootste project is. Tientallen studenten ranken de universiteiten en hogescholen op duurzaamheid en de uitslag wordt bekend gemaakt op de Nationale Dag van Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs op 25 mei 2018. De SustainaBul bestaat sinds 2012 en wordt ieder jaar groter, leuker en meer succesvol.

Wat houdt de functie in?

Als coördinator zal je voorzitter zijn van de Commissie-SustainaBul. Deze commissie is verantwoordelijk voor de visie en uiteindelijke uitvoering van de SustainaBul. Hiernaast ben je als coördinator/voorzitter samen met de commissie verantwoordelijk voor de vragenlijst voor de instellingen, het beoordelingsproces bestaande uit tientallen student-rankers die de instellingen beoordelen, de organisatie van het eindevenement en de mediacampagne. Daarnaast ben je samen met het bestuurslid hoger onderwijs van Morgen verantwoordelijk voor de strategische visie van de SustainaBul voor de komende jaren. Het is een gevarieerde en leerzame functie waarbij je in contact komt met onderwijsinstellingen, studenten en verschillende organisaties en bedrijven.

Wie zoeken wij?

√ Je hebt scherpe analytische en strategische vaardigheden
√ Je hebt Leiderschapskwaliteiten en ervaring
√ Je hebt passie voor duurzaamheid
√ Je beschikt over goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheid
√ Een bachelordiploma is een pré
√ Ervaring met het organiseren van grote projecten is een pré
√ Je bent vanaf 1 januari 2018 tot 1 juli 2018 beschikbaar voor 24 uur per week

Wat bieden wij aan?

√ Uitstekende werkervaring op een strategisch niveau voor op je CV
√ Ontwikkeling van je organisatorische en leidinggevende vaardigheden
√ Een netwerk bestaande uit zowel studenten als professionals
√ Een mogelijkheid het hoger onderwijs te verduurzamen
√ Een maandelijkse financiële vergoeding
√ Een flexibel in te richten werkweek

Interesse? Je kunt reageren door uiterlijk 5 november je motivatiebrief en CV op te sturen naar onderwijs@studentenvoormorgen.nl, voor verdere vragen zijn we ook op dit e-mailadres te bereiken of kun je bellen naar Denny van der Vlist op +3168321050.