Jaarverslagen & ANBI

Morgen heeft een rijk verleden. Ieder jaar weer worden er nieuwe activiteiten opgezet met als doel het stimuleren van duurzaamheid onder studenten en binnen de hoger onderwijssector. De activiteiten per jaar zijn terug te vinden in de jaarverslagen van de afgelopen jaren. Ook de financieel jaarverslagen zijn hier terug te vinden.

Jaarverslag 2015

In de onderstaande links kunt u het (Engelstalig) jaarverslag en financieel jaarverslag van 2015 online bekijken en/of downloaden als PDF-bestand.

 

Jaarverslag 2014

2014 was een erg succesvol jaar voor Morgen. Een driejarig samenwerkingsovereenkomst met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland biedt goede kansen en versterkt Morgen’s financiële positie. Ook qua projecten was 2014 een mooi jaar voor Morgen. De de 2014 edities van de Duurzame Introductie Stunt en SustainaBul waren beiden zeer succesvol en werden positief ontvangen. Morgen’s online magazine duurzamestudent.nl is blijven winnen aan populariteit, Sherilyn Deen en Niek Verlaan zijn aangesteld als respectievelijk hoofd- en eindredacteur en maakten en lanceerden een nieuwe website voor het magazine. In 2014 was er ook ruimte voor nieuwe projecten en evenementen, zoals de SustainaBul Roadshow, in samenwerking met de Green Office Wageningen en een jeugd conferentie over duurzaamheid en veiligheid.

Het invoeren en aanstellen van een nieuw bestuurslid Studenten netwerk heeft gezorgd voor een versterkte band en frequenter contact met de lidorganisaties van Morgen, wat terug is gezien in de betrokkenheid die Morgen van haar leden heeft ervaren.

 

(Financiële) jaarverslagen 2013 & 2012

 

ANBI-status

Morgen is een vereniging met ANBI-status. Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI’s) kunnen gebruikmaken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken, giften en de energiebelasting. Het RSIN-nummer van vereniging Morgen is 805730667. Contactgegevens kunt u vinden onder Contact. Ons beleidsplan vindt u terug onder Beleid .