Spring Talents

Ben jij een WO/HBO student, starter of young professional? Ontdek Spring Talents en kom in contact met toonaangevende bedrijven! Ontdek het overzicht van alle vacatures en extra circulaire activiteiten die belangrijk zijn om je voor te bereiden of te introduceren bij je toekomstige werkgever. Spring biedt jou de tools en het netwerk tijdens én na je studie om de sprong richting jouw duurzame carrière te maken! Ga direct naar de website.

Vacatures

Met de samenwerking van MVO Nederland en De Groene Zaak zijn er veel bedrijven die duurzaamheid en circulaire economie serieus nemen op zoek zijn naar jong talent. Alle vacatures van deze bedrijven vind je terug in ons vacature overzicht.

Evenementen

Wil jij je tijdens en na je studie voorbereiden op een impactvolle carrière en word je graag geïntroduceerd bij potentiele werkgevers? Speciaal voor jou hebben wij alle relevante evenementen op een rijtje gezet. Bekijk de evenementen in ons events overzicht.

Ben ik een Spring talent?

Een Spring Talent is een HBO/WO student, starter of young professional met interesse en ambitie in nieuwe business modellen, circulaire economie of duurzaamheid. Je wil aan de slag bij bedrijven waar deze thema’s een belangrijke rol spelen. Een Spring Talent kan iedere studieachtergrond hebben en vindt het niet meer dan logisch dat business en duurzaamheid elkaar versterken. Meld je direct aan als Spring Talent op www.springtalents.nl